Over ons

Maaike Dortmans

Eigenaar van praktijk 'Gezellig Stralen'. Maaike heeft elf jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en ruim zes jaar als gezinsvoogd bij Bureau Jeugdzorg. Na deze ervaringen, in het begeleiden van kinderen en ouders, kreeg ze de behoefte om dieper op de problematiek in te kunnen gaan. Ze ontwikkelde zich verder, zodat ze naast begeleiding ook behandeling zou kunnen gaan bieden.

Haar hart heeft altijd gelegen bij kinderen en jongeren, die net dat stukje extra nodig hebben. Praktijk 'Gezellig Stralen' wil dat de kinderen de kwaliteiten gaan inzien, die zij zelf bezitten. Dit zodat zij weer in zichzelf gaan geloven en gaan stralen.

Maaike Dortmans is ervan overtuigd dat elk kind ontzettend veel mooie kwaliteiten en talenten bezit. Praktijk “Gezellig Stralen” zal de kinderen ondersteunen om deze verder te ontwikkelen!

Maaike Dortmans werkt op beide locaties (in Lelystad en in Uden).

Brenda van Veldhuizen

Psychosociaal therapeut, gespecialiseerd in verliesbegeleiding en systemisch gericht werken.
Brenda heeft een eigen praktijk in Kampen (praktijkdeeik.com) en ondersteunt Praktijk 'Gezellig Stralen' op de maandag.
Brenda is inmiddels ruim 10 jaar een collega en kenmerkt zich door een brede deskundigheid. Ze is integer, betrokken en betrouwbaar als therapeut.

Brenda is werkzaam op de locatie in Lelystad.

Mariet Vogelaar

Mariët is therapeut en verpleegkundige. Haar expertise ligt op het gebied van: leren omgaan met een ziekte, diagnose of beperking, leren omgaan met angst, de gevolgen van een ziekte of diagnose binnen een gezin. Specialisaties van Mariët zijn: AD(H)D, AAS, angsten, LVB en verslavingsproblematiek binnen een gezin. Mariët komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en is als therapeut een warm, eerlijk en betrokken persoon.

Mariet is werkzaam op de locatie in Lelystad